UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Дизайн виставкового стенду, виготовлення і монтаж в Європі.

Команда PUSH-K Solutions знову втілила проект за кордоном. На цей раз нас занесло в Амстердам, Нідерланди. Але про все по порядку…

Знайшли нас якось в Google маркетологи компанії Cerera Technologies, яка займається розробкою програмного забезпечення і виготовленням терміналів самообслуговування для галузей рітейлу і кур’єрської доставки. Забрифували нас на розробку виставкового стенду на 20м² (4х5) для участі в Parcel&Post Expo 2019 в Амстердамі. Проаналізували діяльність клієнта та технічне завдання, створили серію скетчів, створили 3D візуалізацію, відрендерели з різних ракурсів… і всім все сподобалось.

Cerera Technologies expo stand

Зваживши всі за і проти, замовник вирішив піти шляхом виготовлення виставкового стенду багаторазового використання. Так щоб після участі в запланованому експо в Нідерландах, стенд в ідеальному стані повернувся в Україну і був готовий в будь-який час вирушити на нове експо-завдання.

Сказано, зроблено. Вже за два місяці відбувся тестовий монтаж в Києві і представники Cerera Technologies залишились цілковито задоволені. Стенд охайно демонтували, підготували до подорожі і відправили транзитом через Львів прямісінько в Амстердам.

Паралельно зі стендом і обладнанням Cerera Technologies в Амстердам прилетіла і наша проектна група для зустрічі вантажівки і монтажу експо стенду вже на виставці. Все відбулося, як планували. За день до відкриття виставковий стенд Cerera Technologies вже виблискував ілюмінацією і був прийнятий клієнтом з коментарем «чудово».

Parcel&Post Expo 2019 відбулося і впевнено відзначмо, що наш клієнт суттєво виділявся на фоні інших технологічністю, футуристичністю і естетикою свого експо простору. Так і має бути, коли замовляєш розробку ексклюзивного виставкового стенду. Після експо стенд було демонтовано, охайно спаковано і відправлено на склад клієнта. Конструкція розроблена для багаторазового використання, тому для подібних експо подій Cerera Technologies не витрачатиме ресурс на виготовлення нового стенду.

Команда агентства вдячна всім, хто доклав зусиль до втілення цього проекту, будьмо готові до нових викликів.

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter