UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка лендінга з безпеки

Розробка Лендінга з безпеки для компанії Ваша Безпека була певним викликом для нас, бо у клієнта вже був сайт, але його конверсія була сумною. Любимо такі челленджі та завжди готові допомогти.

Перед початком розробки проаналізувавши існуючий сайт, виявили тактичні помилки і перспективні напрямки. Головна помилка сайту була в тому, що він не викликав довіри. Компанія займається встановленням систем безпеки і відеоспостереження, а в цій сфері дуже важливо, щоб клієнт відчував до вас 100% довіру. Стокові фотографії з вотермарками, помилки в текстах, відсутність фото команди і розгорнутого портфоліо готових робіт, неохайність в дизайні і рвана структура – все це, звичайно ж, позначалося на довірі і на конверсії.

Що зробили ми? Ми вдосконалили структуру подачі контенту, щоб відвідувач сайту відразу розумів, про що сайт і що тут пропонують, блок за блоком отримуючи всю необхідну інформацію для прийняття рішення. Ми розробили Лендінг з ультрасучасним дизайном, технологічними фішками, доречною анімацією, використовували реальні відгуки, фотографії команди і готових об’єктів. Впевнені, тепер конверсія злетить, а сайт почне приносити хороші результати.

 

ГОЛОВНА СТОРІНКА

АДАПТИВНИЙ ВЕБ ДИЗАЙН ЛЕНДІНГА ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ ТА БРАУЗЕРІВ

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter