UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка лендінг пейдж для манекенів ЕТС

Розробка лендінг пейдж була виконана нашою студією веб-дизайну на замовлення лідируючої в галузі виробництва торгового обладнання компанії ETC. Елегантний сайт, присвячений манекенам – товару, який є стиком рітейл та фешн індустрій.

Клієнт зіткнувся з проблемою, що відвідувач основного сайту замовляє товар виключно за допомогою дзвінка менеджеру і зовсім ігнорує кнопку «Купити». Нам це завдання здалось дуже цікавим і мотивувало розробити лендінг з вау-ефектом, де кнопки для замовлення та форми зворотного зв’язку не можуть залишитись непомітними.

Фішкою сайту є вражаюча анімація. Починаючи з першого екрану, ефекти захоплюють та інтригують, спонукаючи скролити та вивчати сайт далі. На другому екрані реалізований незвичайний слайдер з ефектом прокрутки колісця. Кожен екран по-своєму цікавий, їх хочеться розглядати. Ми постарались, щоб незважаючи на велику кількість ефектів мобільна версія працювала швидко, так як більша кількість відвідувачів сайту використовують мобільний трафік.

Дизайн вийшов елегантним, вишуканим, з особливим шармом. Здається, ніби ти попав в дуже стильний магазин, де все зроблено красиво та зі смаком. Особливістю сайту є також простий копірайтинг, максимально схожий на спілкування звичайних людей, що, на нашу думку, зближує та скорочує дистанцію між клієнтом та покупцем.

Лендінг пейдж з продажу манекенів (3)

 

ГОЛОВНА СТОРІНКАLanding page for selling mannequinsАДАПТИВНИЙ ВЕБ ДИЗАЙН ЛЕНДІНГ ПЕЙДЖ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ ТА БРАУЗЕРІВ

Лендинг пейдж по продаже манеконов (1)

 

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter