UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка топ Інтернет-магазину

Інтернет-магазин DomKi давно став улюбленим магазином для багатьох українців. Команда PUSH-K Solutions стоїть у витоків цього непересічного веб творіння, і ми з захопленням слідкуємо за його розвитком і успіхами.

Коли отримали оффер на розробку Інтернет-магазину DomKi з чистого аркушу, це було нам серйозним про викликом, з такими не зіштовхувались раніше. Мова не про «єкомерц-шаблончик розгорнути в опенкарт», а про створення дечого унікального, ексклюзивного і технологічного. На той момент ми вже втілили ряд складних e-commerce проектів, та навіть отримували круті нагороди, але масштаб цієї розробки перевищував все, що було раніше. Окремим фактором була довіра клієнта, який обґрунтовано розумів, на що ми здатні 😊 Вдарили по рукам, стартували.

Технічне завдання та проектування бізнес моделі, прототипування, веб-дизайн, моушн, front-end і back-end програмування, серверні роботи, підключення платіжних систем та служб доставки, синхронізація з бухгалтерським ПО, інтеграція сервісів аналітики та розсилок, копірайтинг і контент-менеджмент, SEO оптимізація… години, тижні, місяць, місяці і ми це зробили – магазин отримав перше онлайн-замовлення! Вау!

Щодо використаних технологій, обмежимось короткими коментарями. Магазин на Magento2, купа непакетних рішень, створених власноруч.

Завжди готові до викликів!

 

ГОЛОВНА СТОРІНКА

ВНУТРІШНІ СТОРІНКИ

АДАПТИВНИЙ ВЕБ ДИЗАЙН ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ І БРАУЗЕРІВ

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter