UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка e-commerce порталу промислових оголошень

Розробили веб портал Зроблю! – e-commerce портал для промислових оголошень з виробництва деталей. Ідея порталу в тому, щоб користувачі, яким необхідно виготовити деталь або партію деталей (Замовники) могли розмістити на ньому Замовлення (опис, креслення, умови поставки і тд). Інша група користувачів (Виконавці – фактично менеджери виробничих  компаній) отримують сповіщення про появу нового Замовлення (пошта, Telegram-канал Зроблю!). З Замовленням можна ознайомитись на самому веб порталі і отримати контакти конкретного Замовника, щоб зробити пропозицію та взяти проект в роботу. Портал орієнтований на галузь металообробки та широкий перелік виробничих замовлень від близьких виробничих секторів, де необхідне спеціальне промислове обладнання для виготовлення або обробки деталей.

Портал має легкий і сучасний веб дизайн, підсилений технологічними frontend-рішеннями, використанням Less технологій та shape анімацією. Ми приділили увагу безлічі деталей, тому навіть активні користувачі порталу будуть періодично звертати увагу на фічі, яких не помічали раніше.

Засобами Vue.js (JavaScript-фреймворк) на порталі реалізовано 2 типи кабінету користувача: для Замовника та для Виконавця. Кожен тип кабінет має свій функціонал. Замовник може створювати, редагувати, архівувати Замовлення, відносити їх до категорій або підкатегорій послуг, визначати їх статус та багато іншого. Виконавці через кабінет можуть створювати і редагувати профайли своїх компаній на порталі, зазначаючи послуги, на яких вони спеціалізуються, лого, опис, ілюстрації виробничого процесу та інше. Система управління контентом порталу розроблена в середовищі PHP-фреймворку Laravel і забезпечує адміністрацію ресурсу повним функціоналом з управління контентом, замовленнями, обліковими записами, публікаціями, доступними категоріями і підкатегоріями послуг та багато чим іншим.

Розробка веб порталу Зроблю! для команди PUSH-K Solutions є особливим проектом, бо ми завжди мали симпатію до реального сектору економіки, а цей портал сфокусований саме на промисловості.

 

 

СТОРІНКИ ПОРТАЛУ

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter