UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Вебсайт для будівельної компанії

Розробили багатосторінковий сайт для будівельної компанії Профі-Експо Груп, яка вже понад 15 років надає послуги спеціалізованої будівельної техніки і устаткування для громадського, промислового та інфраструктурного секторів. На сайті можна ознайомитися з послугами і каталогом спецтехніки, а також зробити замовлення. Користувачам надана докладна інформація про всі моделі спецтехніки, доступні для оренди, з описом і характеристиками.

Сайт розроблений з урахуванням новітніх тенденцій в веб-розробці і відповідає всім сучасним вимогам. Яскравий дизайн, приємна і цікава анімація, чітка структура контенту дозволяють зацікавити користувача і надати йому всю інформацію, необхідну для прийняття рішення про замовлення послуги. Безліч форм для зворотного зв’язку призначені для кращої конвертації користувача в клієнта.

Вебсайт для будівельної компанії Профі-Експо Груп розгорнуть на WordPress — однієї з найпопулярніших і зручних CMS, тому клієнт зможе самостійно наповнювати сайт актуальним контентом, підвищуючи свої позиції в пошуку Google.

 

ГОЛОВНА СТОРІНКА

АДАПТИВНІСТЬ ПІД МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ

 

ВНУТРІШНІ СТОРІНКИ

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter