UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка сайту для косметологічного кабінету

Розробка сайту для косметологічного кабінету – це завжди поєднання елегантного дизайну, чіткої, продуманої структури і доволі складного функціоналу. Для SkinMedical ми розробили лендінг пейдж з великою кількістю послуг. Прайси для кожної послуги реалізовані у вигляді спливаючих вікон, щоб користувачу було зручно з ними ознайомитись. Також є блок з акціями, в якому можна ознайомитись з поточними спеціальними пропозиціями та дізнатись умови. Крім можливості записатись онлайн на обрану процедуру, тут можна замовити подарунковий сертифікат або отримати знижку на професійну косметику.

Логотип для бренду SkinMedical був розроблений нашою агенцією. В основу логотипу лягли перші букви назви компанії, які були реалізовані округлим та м’яким шрифтом, щоб підкреслити ніжність, з якою в  SkinMedical відносяться до своїх клієнтів. Дизайн лендінгу також вражає своєю м’якістю та витонченістю, а неймовірно плавна та ніжна анімація підкреслює загальний настрій сайту.

Разработка сайта для косметологического кабинета

 

ГОЛОВНА СТОРІНКАРазработка Landing page для косметологического кабинетаАДАПТИВНИЙ ВЕБ ДИЗАЙН ЛЕНДІНГ ПЕЙДЖ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ ТА БРАУЗЕРІВ

Разработка сайта для косметологического кабинета

 

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter