UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Розробка продуктового вебсайту Advisor

Розробили продуктовий вебсайт для Advisor – сервісу керування енергозбереженням і безпекою об’єктів комерційної нерухомості. Це флагманський продукт інженерно-будівельної групи компаній  Advansys Group, створений для підвищення ефективності та прибутковості об’єктів нерухомості.

Сайт містить інформацію про сам сервіс, каталог супутнього технічного обладнання, приклади реалізованих проєктів, розділ рішень в галузі та розділ новин компанії. Сайт має 2 мовні версії.

Особливість цього вебсайту – це купа нестандартних рішень з фронтенд-програмування, які дозволили розкрити всі задуми вебдизайну. Візуальні рішення, зав’язані на дії користувача, переорієнтація сайту з горизонтальної на вертикальну прокрутку, нетипове рішення меню навігації та багато іншого. На виході ми створили динамічний сучасний вебсайт, який задає тренди, а не наслідує їх.

Робота потрапила в рейтинг «TOP-10 Best Dynamic Website Design» від популярного в США дизайн-маркетплейсу DESIGNRUSH, отримала високі оцінки AWWWARDS та перемогла в номінації «Корпоративні сайти» в категорії «Будівництво та нерухомість» Web Awards, національного конкурсу веброзробників. Це надихає створювати оригінальні нестандартні вебсайти й надалі.

 

 

ГОЛОВНА СТОРІНКА

КАТАЛОГ І СТОРІНКА ПРОДУКТУ

АДАПТИВНИЙ ВЕБ ДИЗАЙН КОРПОРАТИВНОГО САЙТУ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ І БРАУЗЕРІВ

 

 

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter