UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Ексклюзивна event концепція. Організація корпоративного святкування Нового року

Компанія Castrol доручила event-агентству PUSH-K Solutions організувати корпоративний Новий рік для вузького кола співробітників. Команда агентства підібрала затишне місце проведення та розробила і втілила ексклюзивну event концепцію. Емоції святкування текстом не передати, та й фотографії не донесуть позитивної атмосфери, яка панувала в той вечір. Це було чарівно.

Ексклюзивна івент концепція

«Новий Рік в гостях у Музичного Чарівника» — назва концепції, за якою ми організували корпоративний Новий рік. Зрозуміло, ведучий був чарівником і, на подив працівників Castrol, в фіналі заходу зробив залп конфетті з чарівного посоха, з яким мирно пропрацював весь вечір.

Замальовки з корпоративного заходу

Рецепт створення посоха, кому цікаво. Купуєте пневмохлопавки, знаходите в будівельному супермаркеті металеву/пластикову трубу точно такого ж радіуса. Міцно з’єднуєте їх між собою. Трохи магії з фарбою і декором і у Вас чарівний посох з залпом для кульмінації.

 

Плануєте організувати корпоративний Новий рік в 2018 році? Годі шукати, адже ви вже знайшли відмінне івент агентство в Києві!

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter