UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Програма Таємний покупець

Рекламне агентство PUSH-K Solutions регулярно проводить трейд промо проекти для великих компаній. За більш ніж десять років практики ми працювали з різними ринками і різними типами роздрібу. Цього разу національний проект Таємний покупець був розроблений і втілений на замовлення міжнародної фармацевтичної компанії KRKA.

У портфелі брендів KRKA є один з кращих препаратів від паразитів Фіприст™ для кішок і собак. Для цього бренду був продуманий і реалізований всеукраїнський трейд-промо проект, метою якого було збільшення продажів, популяризація бренду, інформування продавців і покупців про основні переваги продукту, а також підтримка правильної викладки і кількості SKU.

 

Зростання продажів Фіприст™ підтвердило ефективність обраного рекламного інструменту і коректність розробленої механіки. Це не випадковість, адже:
— Досвід проведення трейд-проектів – ми втілили кілька десятків таких проектів в національних масштабах, тому всі підводні камені нам відомі.
— Регіональний персонал агентства володіє великим досвідом спілкування з продавцями і власниками торгових точок нелінійної роздрібу.
— Команда агентства здатна втілювати проекти будь-якої складності, забезпечуючи повний цикл послуг з проведення трейд промо проектів (робота з персоналом, копірайт, дизайн, юридичний і бухгалтерський супровід, логістика та виробництво).

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter