UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

BTL в супермаркетах електроніки. Промо-презентації кухонної техніки.

Все ще не вірите, що техніка може готувати так само смачно, як і Ви? При цьому зберігши максимум корисних речовин і, займаючи мінімум Вашого часу та втручання. Ми змінимо Вашу думку!

Саме з цією метою компанія Panasonic доручила BTL-агенції PUSH-K Solutions довести, що техніка готує «так само смачно». Агентство організувало демонстраційне промо флагманів категорії «побутова техніка» — хлібопічок та мультиварок. BTL в супермаркеті привернув увагу тим, що  якості продукції, а саме — випікання хлібу та приготування страв української кухні, було продемостровано прямо в магазині.

Запах смачної випічки привернув значну увагу відвідувачів магазинів електроніки, а аромат справжнього українського борщу, приготованого в мультиварці Panasonic, сподобався не тільки українцям. В ході BTL-промо в супермаркетах електроніки покупці розбирали техніку Panasonic «як гарячі пиріжки».
Сотні різних рецептів з улюблених інгредієнтів — все це можливо з технікою Panasonic. Ви ще не вірите? Тоді спробуйте! Даша Малахова і агентство PUSH-K Solutions рекомендують!

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter