UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

TOP-4 запити на Новорічний корпоратив

20-08-2013

Стаття на тему новорічні корпоративи або TOP-4 звернень в івент агентсва. З власного багаторічного досвіду організації корпоративних подій спробуємо класифікувати клієнтів event агентств Києва.  До Вашої уваги рейтинг звернень у event агентства в Києві за новорічним корпоративом. Кошторис і кількість запрошених до уваги не беремо, щоб стаття не отримала статистичного відтінку. За основу рейтингу візьмемо дату звернення до event агентства з запитом на розробку пропозиції, підготовку і проведення новорічної корпоративної події. Усі позиції рейтингу мають право на життя і за кожного варіанту можна розраховувати, що event агентство в Києві втілить для Вас відмінний новорічний корпоратив. Поїхали:

№4 «А давайте відсвяткуємо новий рік?!» – сказав шеф в понеділок на початку грудня.

Якщо за такий проект береться досвідчене event агентство, а «шеф» керує компанією, яка може собі дозволити багато чого, то варто очікувати на чудовий новорічний корпоратив. Єдиною складністю може бути пошук досвідченого event агентства в Києві, яке візьметься за проект. В цю пору далеко не всі досвідчені event компанії Києва підрядяться під такий проект, бо графік роботи їх команд у грудні найзавантаженіший за весь рік. Підготовка усіх замовлених новорічних проектів виходить на фінішну пряму, до того ж, саме в грудні у клієнтів з’являються оригінальні ідеї (це природно), які мають бути обов’язково втілені, а ще в грудні новорічні корпоративні події отримують затверджений Сценарій.

№3 Новорічні брифи листопада – звертаємось в досвідчені event агентства.

На початку листопада  Event агентство отримує бриф на підготовку новорічного корпоративу. Процес затверджень відбувається до початку грудня і на підготовку залишається мінімум два тижні. Націлене на подальшу співпрацю Event агентство ще на етапі первинного опрацювання брифу готує проект до «запуску». За спокійною і врівноваженою комунікацією криється розуміння, що event-пропозиція агентства має бути максимально реалістичною і пригідною до втілення, а фідбек клієнта оперативним і з чіткими директивами до дій.

Як з’ясується потім, незважаючи на стислі строки, сторонам вдасться підібрати оптимальне місце проведення, запросити найцікавіших артистів і провести відмінний новорічний корпоратив.

Звертаючись у event агентства Києва в листопаді, деякі клієнти свідомо просять не створювати новий продукт, а запропонувати щось готове і відпрацьоване: тематичну вечірку без особливих концептуальних прив’язок: «Давайте відсвяткуємо «без особливих заморочок», замовимо event в обкатаній тематиці, навіщо якийсь ексклюзив, все і так буде круто – хороший стіл, музика, спиртне і наш молодий енергійний колектив!». Такий підхід цілком життєздатний, на ринку event послуг існує багато пропозицій.

№2 Початок жовтня – популярна пора брифування event агентств Києва з приводу Нового року.

Наприкінці вересня, на початку жовтня event агентства за Вашим дорученням починають розробку Новорічного корпоративну і вже на кінець жовтня Ви отримуєте варіанти місць проведення, артистів і новорічні event концепції. Детальність і глибина пропозицій event агентств дещо нижча ніж у попередньому випадку (особливо, якщо Ви проводите тендер), бо Ви звернулись на ринок event-послуг в період максимального навантаження, коли кількість звернень у event агентства Києва «підготувати і провести event проект» максимальна за весь рік – всі намагаються встигнути для всіх.

Все дещо нервово (це природно для event-ринку, але не помітно для клієнтів), бо більшість закладів і директорів артистів витримують лінію «З приводу Вашої дати до нас звертались і інші компанії. Ми схильні працювати з тим агентством, чия передплата буде першою», а event агентства, як прийнято, вимагають гарантій «тримати дату без передплати», поки замовник прийме рішення.

Все ж на початок листопада event проект вже зрозумілий і Ви погодили event агентству ключові елементи події: заклади заброньовано, артисти отримали передплати, концепція затверджена, а на підготовку новорічного корпоративну залишається більше місяця, чого цілком достатньо для підготовки корпоративної події практично будь-якої складності, в т.ч. з елементами якісного відео продакшина, ексклюзивної сценографії і багатьма іншими «плюшками», які здивують вибагливу публіку. Новорічний корпоратив відбудеться на високому креативному і організаційному рівні.

№1 Бриф у серпні або Новорічний корпоратив – мрія event агентства.

У серпні або на початку вересня Ви доручили event агентству почати розробку новорічного корпоративу: концепція події, відповідні концепції місце проведення і елементи шоу-програми. Команда агентства має можливість створити і ретельно відпрацювати event-пропозицію.

На кінець вересня Ви маєте перелік можливих місць проведення, статус по гонорарам різних артистів і варіанти глибоко відпрацьованих event-концепцій. У першій половині жовтня відбувається доопрацювання проекту, виїзди на місця проведення, також визначається концепція новорічного корпоративну.

На кінець жовтня event агентство для Вашої компанії вже забуковало артистів і місце проведення події, у Вас є повне розуміння концепції і способів її розкриття.

Протягом листопада-грудня відбувається планомірна підготовка проекту у відповідності до затвердженого Вами таймінгу. Для event агентства  достатньо часу на розробки, креатив, велику кількість  дизайн-ескізів, варіантів меню, обговорень різних деталей і задоаолення Ваших побажань по типу: «А запропонуйте щось ще!» і «А пограйтесь з цим!».

__

Кожен event-проект унікальний, підготовка таких подій також не буває однаковою, але будь-який організатор корпоративних event`ів погодиться, що чим раніше Ви підключаєте до роботи event агентство в Києві, тим якісніше буде Ваш новорічний корпоратив.

P.S. Детальну інформацію про корпоративні події у виконанні event агентства PUSH-K Solutions Ви знайдете у відповідному розділі сайту або за посиланням корпорптивний event.

 

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter